R FIT - Premium Fit

R FIT

R FIT

 

SPECIALISTUL TAU IN MASAJ

 


 

 R FIT este un dispozitiv pentru masaj profesional extrem de eficient in tonifiere si reducerea celulitei. Prin combinarea efectelor benefice ale masajului anticelulitic, drenarii limfatice, tonifierii musculare si masajului de relaxare, R FIT propune una din cele mai avansate si eficiente metode de remodelare corporala de pe piata.
Funcţii R FIT: role pentru masaj, lampă infrared, cromoterapie.

 

 

Din punct de vedere fiziologic, radiatiile infrarosii determina vasodilatatia si incalzirea tesuturilor profunde, care este cu atat mai mare cu cat lungimea de unda este mai mica. Pe de alta parte, vasodilatatia influenteaza in mod pozitiv circulatia sangelui, metabolismul local, activitatea glandelor sudoripare, instalarea efectului decontracturant si antiinflamator.

Radiatiile infrarosii determina o mai buna circulatie capilara, ajutand la eliminarea toxinelor si la alimentarea mai eficienta a tesuturilor cu oxigen si substante nutritive, cu efect pozitiv in imbunatatirea aspectului pielii afectate de celulita.

Alte aplicatii: obezitate, tulburari ale circulatiei periferice, contracturi musculare, tendinite, diverse tipuri de nevralgii, mialgii, artrita reumatoida si spondiloza, reducerea rigiditatii articulatiilor, combaterea insomniilor, eliberarea de stres, ameliorarea starii de oboseala.

 

 

Sub actiunea razelor infrarosii, care elibereaza grasimea prin spargerea celulelor adipoase de suprafata, rolele din lemn activate de dispozitiv efectueaza un masaj profund (dar de intensitatea dorita de utilizator, pe principiul actiune/reactiune), cu rezultate excelente in vederea obtinerii fermitatii pielii, in eliminarea inesteticului aspect de coaja de portocala si in eliminarea mai usoara a toxinelor din corp prin drenare limfatica.

Suplimentar, lampa infrared stimuleaza productia de colagen si elastina (ajutand la diminuarea vergeturilor, dand suplete si mai multa elasticitate pielii), in timp ce cromoterapia ajuta la echilibrarea tonusului.
 

 

Alte beneficii ale masajului cu R FIT:

● Activeaza metabolismul si ajuta la pierderea kilogramelor in exces;

● Imbunatateste circulatia sangelui si a limfei;

● Imbunatateste flexibilitatea si performanta musculara;

● Pregateste musculatura pentru antrenament;

● Reduce durerea musculara si accelereaza recuperarea muschilor dupa efort;

● Ajuta la recuperarea mai rapida dupa leziuni musculare;

● Reduce inflamatiile si stresul articular.
 
Programul de antrenament presupune un set de 12 tipuri de exercitii fizice (pozitii) care solicita, prin rotatie, majoritatea grupelor principale de muschi, pentru perioade scurte de timp (2-3 minute).

 

 

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, antrenamentul trebuie sa inceapa cu o incalzire usoara, apoi se parcurg exercitiile R FIT.

Dupa finalizarea antrenamentului se repeta exercitiile de incalzire efectuate la inceput pentru a relaxa musculatura.

Dupa prima sedinta, marea majoritate a utilizatorilor vor avea febra musculara. Pentru rezultate consistente, recomandam efectuarea a doua-trei sedinte de antrenament pe saptamana.

Contraindicatii: sarcina, interventii chirurgicale recente, afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale coloanei vertebrale, afectiuni inflamatorii, varice, epilepsie, stari febrile etc.

Pentru comenzi sau vizionări vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0769.610.245 sau pe office@premium-fit.ro